5 restaurants de Pals i Regencós ofereixen les II Jornades Gastronòmiques del foie

5 restaurants de Pals i regencós ofereixen durant tot el mes d'octubre les jornades gastronòmiques del foie. S'han unit una sèrie de factors com l'excel·lència de la tardor per la producció de fetge gras, l'entesa entre un grup de restaurants de la zona que tenen obert tot l'any i la idoneïtat d'oferir un producte selecte en mesos en què la clientela va de baixa per programar la 2a edició d'aquestes jornades gastronòmiques.
This text will be replaced
 
Aquest any s'ha sumat un restaurant més a la campanya i precisament ha sigut l'amfitrió de la presentació, donant a tastar als seus companys de professió els plats que ha creat per aquesta campanya.
 
Les jornades gastronòmiques emparen aquests restaurants que lliurement decideixen què volen oferir als seus començals. 4 d'ells fan un menú degustació amb el foie com a protagonista i un cinquè presenta diversos plats com a suggeriments.
 
Aquests restaurants comparteixen les ganes d'innovar a la cuina i participar en iniciatives que els aportin un valor afegit. Ara estan treballant per associar-se ja que a més d'organitzar aquestes jornades del fetge gras també impulsen la de l'angula i la de la tòfona i evidentment participen també a la de l'arròs de Pals. No descarten crear una nova campanya per la propera primavera.