Aquets cap de setmana se celebren primàries al Partit Demòcrata Català

El proper cap de setmana les persones associades al Partit Demòcrata Català estan convocades a les urnes per participar a l'organització interna del partit després del Congrés fundacional.
 
This text will be replaced
 
El que es decidirà seran els comitès que durant els propers 4 anys dirigiran les regions i agrupacions comarcals. A la província de Girona hi ha dues candidatures que es presenten en aquestes primàries, la que encapçala el fins ara president de Convergència a la demarcació i president de la Diputació de Girona Pere Vila i la candidatura alternativa que lidera el palamosí Marc Gafarot que ha estat assessor a la secretaria de relacions internacionals de Convergència i ha estat al Parlament Europeu. Dues candidatures, una amb l'experiència d'alcaldes i regidors i l'altre que busca la renovació amb regidors i persones implicades des de la JNC.
 
A les dues candidatures hi ha la implicació de baixemprodanesos. Pep Solé, regidor a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro forma part de la candidatura de Vila. Per altra banda al candidat palamosí Marc Gafarot l'acompanyen la també exregidora palamosina Dolors Cruz, la regidora palafrugellenca Marta Baserba i l'expresident de la JNC al Baix Empordà el platjarenc Adrià Tauler.