Peratallada torna a l'Edat Mitjana per 22a vegada

Si Peratallada té alguna cita a l'agenda remarcada en majúscules aquesta és, sense cap mena de dubte, la Fira Medieval que aquest cap de setmana ha arribat a la seva 22a edició i que omple a vessar els carrers d'aquest petit poble ple d'encant mitjaval.
This text will be replaced
 
Més d'una cinquantena de parades i un programa d'activitats ple de demostracions, xerrades i tallers per a tots els públics han dinamitzat una de les fires amb més reconeixement entre les del seu tipus. Per tal de que això sigui possible hi ha dues claus:  per una banda, l'acurada selecció dels firaires, que han de demostrar que la seva parada té cabuda dins del marc de la temàtica medieval; per l'altra la innovació constant, sobretot pel que fa a donar valor al patrimoni de la població.
 
En aquest sentit, coincidint amb la Fira Medieval el castell ha obert les seves portes per tercera vegada en molts anys i ha acollit una exposició d'armadures i armes de l'època que ha servit també per donar a conèixer un edifici que és de propietat privada.
 
Una altra de les activitats més destacades i que ha generat més interès enguany ha estat la conferència a càrrec de l'arquitecte Joan Albert Adell sobre els orígens de la vila de Peratallada i el seu entorn històric.