L'Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà celebra 20 anys

Per commemorar aquestes dues dècades que fa que el cos de Mossos d'Esquadra de Catalunya van instal·lar-se a Sant Feliu de Guíxols. Aquest dissabte s'ha celebrat una jornada expositiva dels diferents cossos de seguretat.

This text will be replaced
 
El nou espai Guíxols Arena de Sant Feliu ha estat el punt de trobada d'aquesta exposició de cotxes, helicòpters i efectius dels diferents grups de policia i seguretat de Catalunya. 
 
La Unitat Canina, la Subaquàtica o la de Muntanya dels Mossos d'Esquadra però també altres grups com els Agents Rurals, els ADF, Bombers, Policia Local o la Guardia Civil han estat alguns del gran ventall d'expositors que grans i petits han pogut veure i conèixer de primera mà. 
Al marge de tot el que s'ha pogut veure aquest dissabte exposat al Guíxols Arena, durant tota aquesta setmana s'han celebrat diverses activitats per celebrar els vint anys. Les escoles de Sant Feliu també hi han participat amb un concurs de dibuix pels més petits amb les emergències com a tema central.
 
Policia Local, Policia Nacional, Guardia Civil, Bombers, ambulàncies... tots ells han estat presents a la celebració dels 20 anys de l'ABP del Baix Empordà amb l'objectiu de donar-se a conèixer a la població des d'un punt de vista més proper perquè des dels més petits fins als més grans tinguin sempre present a qui han d'avisar en cas d'emergència.