La Fira de la Poma d'Ullà celebra 10 anys

Ja fa 10 anys que un regidor d'Ullà va creure que la poma podria tenir una fira temàtica. La producció de poma a la plana del Baix Ter és molt abundant en nombre d'hectàrees i de productors i en plena temporada de collita de la poma s'organitza aquesta fira que vol donar a conèixer les pomes que es cultiven a la zona de Torroella de Montgrí i Ullà.
Una bona iniciativa per explicar quina és la poma gironina, quines varietats té i com les podem diferenciar.
 
This text will be replaced
 
A Ullà han celebrat 10 anys d'aquesta Fira de la Poma i ho han fet amb una jornada festiva on a més de pomes s'hi podien trobar molts productes artesans, tallers, demostracions i activitats pels més petits. La gent passejant per la fira es va trobar amb una exposició de pomes organitzada des de l'estació experimental del Mas Badia de la Tallada d'Empordà. Després de conèixer les pomes qui en volia en podia compar.
 
La poma del camp a la taula però també elaborada en sucs, confitures, plats i postres. Aquest any han acompanyat les parades de pomes les coques, la gimnàstica rítmica, l'aula de Música, les puntaires i fins i tot les originals autocaravanes de restauració.