Conclou l'enquesta ciutadana sobre la programació de l'Aula de Formació de Pals

L'enquesta pública sobre la programació de l'Aula de Formació de Pals té l’objectiu de recollir les opinions dels palsencs i palsenques pel que fa als cursos d’idiomes com també per captar noves idees de cara el futur.

Els resultats de l'enquesta han posat de manifest que els palsencs i palsenques s'inclinen, majoritàriament, per una formació variada. En aquest sentit, les propostes que han rebut més suport són els cursos de manualitats (43,1%), els de fotografia (41,4%) i els de retoc fotogràfic i d’imatges (41,4%). També han tingut una bona acollida els tallers de cuina (37,9%) i d’ofimàtica (32,8%).

D’altra banda, a l’hora d’escollir els horaris, els enquestats han apostat per organitzar els cursos en horari de vespre –un 50%- amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar. Tampoc ha tingut èxit els horaris de caps de setmana.

Pel que fa als cursos d'idiomes, un (74,5%) de la gent aposta per l’impuls de cursos de francès, essent aquesta la llengua estrangera més sol·licitada; després hi hauria el xinès (21,3%), el rus (19,1%), l’holandès (17%) i l’àrab (8,5%). També un 31,9% dels enquestats aposta per crear cursos en català, mentre que el 14,9% reclama formació en llengua espanyola.
 
En total, han estat 62 els veïns i veïnes que han respost les set preguntes de l'enquesta. Unes preguntes que es podien contestar per Internet o emplenant una butlleta física que es va repartir per diferents botigues i establiments comercials del poble.