La rotonda de l'encreuament conegut com 'l'empalme' es construirà el 2017

L'enllaç a la carretera que va de Torroella de Montgrí a L'escala i que passa per la Tallada i Gualta, també anomenat "empalme" serà una de les primeres actuacions que farà la Generalitat de Catalunya davant la problemàtica dels punts negres.
 
This text will be replaced
 
Aquest divendres al vespre 24 ajuntaments del Baix Ter van reunir-se amb el director general i el secretari de Territori i Mobilitat per reclarmar mesures urgents per millorar la seguretat de les carreteres de la zona.
 
A la reunió la Generalitat va exposar als alcaldes i representants dels 24 municipis afectats un resum del projecte i les actuacions de millora que s'han de fer. 
 
El gruix del projecte engloba dues grans actuacions: les dues entrades a la zona del Baix Ter, d'una banda la carretera que ve de Medinyà fins a Torroella i per l'altra les carreteres que venen de La Pera fins a Torroella. Aquest gran projecte tindrà un cost total d'uns 30 milions d'euros, unes xifres que des de la Generalitat asseguren que són ara mateix inviables i la única sol·lució és fer petites actuacions cada any per millorar els punts negres d'aquestes carreteres que afecten tants municipis.
 
En les properes setmanes se celebrarà una nova reunió al Consell Comarcal del Baix Empordà per plantejar el full de ruta de millora de les dues vies d'entrada al Baix Ter.