L'ocupació del pont de Tots Sants podria arribar al 70%

La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre calcula que aquests dies de festa per la celebració de Tots Sants hi haurà un 70% d'ocupació.

This text will be replaced


Les castanyes, els moniatos i els panellets seran un atractiu més pels turistes i visitants que durant aquest cap de setmana de pont que va de dissabte a dimarts s'acostaran fins els municipis del Baix Empordà i la Costa Brava per aprofitar els últims dies d'aquesta càlida tardor que hem tingut fins ara.

El públic francès i familiar serà el que ocuparà en gran part els hotels i restaurants aquests dies de Tots Sants aprofitant les vacances escolars que tenen a França.

Segons el Grup Costa Brava Centre aquest serà ja l'últim cap de setmana de la temporada turística i és que a partir del mes de novembre l'ocupació baixa en picat, ja que la mutanya és un bon atractiu pels visitants i les famílies.

El fet que hi hagi llocs on els nens fan festa de l'escola el dilluns i, per tant, agafen el pont fins dimecres però n'hi hagi d'altres que dilluns vagin a classe, tot i que dimarts sigui festa, és també un dels factors pels quals moltes famílies catalanes faran estades més curtes com excursions durant el dia però no faran nit als hotels, de totes maneres però la visita d'estrangers farà que l'ocupació rondi el 60-70%.