18 alumnes a l'escola de pessebres de Mont-ras

Encara que, per regla general, per molta gent fer el pessebre sigui rescatar pocs dies abans de Nadal aquelles figuretes oblidades a l'altell o al garatge; com tot a la vida, si es vol fer un pessebre com Déu mana un s'hi ha de posar amb molt temps d'antelació i dedicar-hi els seus millors esforços. Des de l'associació d'Amics del Pessebre del Baix Empordà això ho saben de sobres i ja fa mesos que preparen la XIII Mostra de Pessebres i Diorames de Mont-ras.
This text will be replaced
 
L'associació, amb uns 150 socis, una cinquantena dels quals en actiu, des de la primavera passada que pensa en els pessebres i diorames que es podran veure a partir del 2 de desembre a Mont-ras.Enguany deu dels diorames exposats seran fruit del treball dels alumnes de l'escola de pessebres, que ha comptat amb 18 alumnes que des del setembre estan aprenent les tècniques de muntatge, perspectiva, pintura o il·luminació pertinents per treure el màxim suc possible a les seves creacions. Per participar en aquest curs només calia un requisit: les ganes de treballar. 
 
La XIII Mostra de Pessebres i Diorames de Mont-ras comptarà amb una important novetat respecte les anteriors edicions: un pessebre monumental de vint-i-cinc metres quadrats que està fent treballar de valent als Amics del Pessebre del Baix Empordà.