Pals augmenta els visitants i desestacionalitza la temporada

Pals es consolida com a destinació turística amb un nou rècord de visitants. Des del gener fins al setembre d'aquest any les oficines de turisme han rebut 20.219 consultes, 1.797 més que l'any anterior. 
This text will be replaced
Els visitants que rep el municipi són generalment alemanys, holandesos, francesos, belques i britànics, un gruix de turistes que es complementa amb els visitants nacionals. 
 
Des de Pals es feliciten per haver aconseguit atreure visitants també en temporada baixa, demostrant així que la oferta funciona durant tot l'any. S'ha detectat al municipi fluxos importants de famílies del centre d'Europa que visiten Pals coincidint amb les vacances escolars de gener a març i a la tardor. També en temporada baixa, enguany ha incrementat el nombre de turistes dels països asiàtics, Austràlia i el nord i sud d'Amèrica.  
 
El tipus de turista que passa per la vila és eminentment familiar i de parelles, amb predomini de la franja d'edat d'entre els 36 i els 65 anys i una forta presència de persones majors de 65. 
 
El tipus de consultes més habituals a les tres oficines, -Pals Centre, Pals rotonda i Pals Plajta-, fa referència als atractius de la vila, rutes culturals, gastronomia, turisme actiu, platges, activitats, horaris de transports públics, senderisme i cicloturisme.