Llums nadalenques en plena tardor

Les llums de Nadal ja es comencen a veure pels carrers i avingudes dels pobles i ciutats del Baix Empordà. A una mica més d’un mes per l’arribada del Nadal, les brigades municipals han començat a preparar les ciutats per a la gran festa, instal·lant tot tipus de garlandes, plafons i rètols lluminosos. 

This text will be replaced

Estarà tot llest per la primera setmana de desembre coincidint amb el pont de la puríssima per celebrar l'encesa de llums. 

Palamós ha estat dels primers pobles a instal·lar la il·luminació. Ja fa més de dues setmanes que llueixen pels carrers comercials de la vila. Tot i que sembla estrany començar a respirar aires nadalencs en plena tardor, ja fa anys que cada vegada els pobles s'afanyen més a preparar la instal·lació.

En els darrers anys però, s'ha intentat buscar una solució per estalviar el gran consum que genera tota la instal·lació lluminosa. És per això, que cada vegada més s'aposta per substituir els elements lluminosos amb bombeta tradicional pels dissenyats amb fil lumínic i bombeta de sistema LED. D'aquesta manera es redueix el consum elèctric i es potencia l'estalvi d'un pressupost que no deixa de ser tot i la festivitat, un pressupost secundari.