Quines són les millors confitures per la tardor?

Codony, castanya, saüc, carbassa, magrana, tots ells són fruits de tardor que durant aquestes setmanes els podem transformar en confitures o geleas.
This text will be replaced
La tardor com totes les estacions de l'any és una època òptima per posar-nos davant els fogons i preparar aquests dolços que al llarg de l'any podrem acompanyar amb una bona torrada, una infusió, donant un toc diferencial a una carn, un peix o una amanida.
 
El museu de la confitura de Torrent treballa durant els 12 mesos de l'any en l'elaboració de melmelades, confitures i geleas i ho fan de manera artesanal. I és que si bé les confitures són les que es cuinen amb la majoria de fruits, les melmelades tenen com a base els cítrics que són els que començaran a entrar durant les properes setmanes.
 
El que està clar és que amb qualsevol fruit de temporada i si volem sumant-hi algun ingredient extra podem acabar obtenint una confitura, melmelada o gelea única que farà que les varietats d'aquest dolç siguin infinites.