El Llagostera es prepara per viatjar a Elda

Elda, situada a la província d'Alicant, és la propera ciutat que trepitjarà la Unió Esportiva Llagostera per jugar aquest diumenge un partit contra un dels equips que estan a la part baixa de la classificació però que en les últimes jornades ha començat a guanyar.
 
This text will be replaced
 
Segons Oriol Alsina, que l'Eldense estigui a l'última posició amb només 5 punts és tot al contrari a pensar que el d'aquest diumenge podria ser un partit fàcil ja que s'ha de tenir en compte que ara mateix l'equip està en una bona 'ratxa' i si volen emportar-se els tres punts cap a Llagostera, l'equip del gironès haurà d'estar molt competitiu i jugar amb intensitat per superar el rival.
 
El Llagostera està situat en desena posició a la taula, empatat a 18 punts amb el Villareal B i el Prat, lluny del primer classificat, l'Alcoyano, però també lluny de l'últim, el rival d'aquest diumenge, l'Eldense.
 
Diumenge a les 17:00h de la tarda els llagosterencs sortiran al camp per sumar tres punts que els acostarien a les posicions de Play-off i els donarien l'empemta que necessiten per guanyar fora de casa.