Els entorns de Torrent Buch, exposats al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro

Fins el 3 d'abril, el públic de la Vall d'Aro té la oportunitat de conèixer l'entorn creatiu de l'artista Torrent Buch al Castell de Benedormiens
This text will be replaced
Nascut l'any 1915 a Sant Feliu de Guíxols, Torrent Buch va organitzar al llarg de la seva vida més de 250 exposicions. La seva vinculació amb el pasaitge i la llum del territori va fer que a partir dels anys 50 se'l conegués arreu com El Pintor de la Costa Brava. 
 
En la mostra homenatge que es pot veure al Castell de Benedormiens s'hi poden contemplar 65 de les obres del pintor que combinen retrats, marines, surrealisme o obres emmarcades en la Guerra Civil. Un compendi d'entorns que copsen la trajectòria vital de l'artista ganxó.
 
Aquesta exposició és filla de la mostra que es va fer el 2015 en el marc del centenari del naixement de l'artista ganxó però incorpora una novetat de marca platjarenca: el primer cartell publicitari de Platja d'Aro, encarregat per l'ajunatment l'any 1950. 
 
Torrent Buch va morir l'any 1999 deixant un ampli llegat artístic. Molts dels seus quadres es troben a l'estranger degut al triomf de l'artista entre els turistes de la Costa Brava.