XIII Mostra de pessebres a Mont-ras

Detall a detall es confeccionen pessebres com aquests. Tots ells són fruit de l'associació de pessebristes del Baix Empordà que aquest divendres després de mesos de dedicació, han pogut ensenyar-los a tothom que els vulgui veure. 
This text will be replaced
 
 La presentació de la tretzena edició de la mostra de pessebres i diorames ha comptat amb la presència de l'alcalde de Mont-ras que s'ha mostrat orgullós de poder disposar d'una activitat com aquesta al municipi. L'exposició recull un pessebre gegant de 25 quadrats que han realitzat diversos membres de l'associació com també una gran quantitat de diorames amb escenes del naixement de Jesús. A més, la mostra d'enguany ha incorporat un joc pels més petits.
 
Moltes d'aquestes representacions religioses estan fetes per alumnes de l'escola de pessebristes que acull la mateixa associació. De fet, el pessebre és una tradició cristiana molt arrelada a Catalunya i és per això que aquesta mostra també ha volgut recordar la importància d'aquesta pràctica sovint una mica oblidada per la seva connotació religiosa.
 
L'exposició de pessebres estarà oberta al públic del 3 de desembre al 15 de gener a la sala polivalent de l'ajuntament de Mont-ras.