Joguines per a tothom a Palamós

Com ja és tradició a Palamós, poc abans de que arribi el Nadal els seus carrers s'omplen de solidaritat amb el Mercat de la Joguina Solidària, que enguany arriba a la seva 12 edició. Enguany aquest projecte es durà a terme en dues dates, la primera ha estat aquest dissabte 10 de desembre i la propera el 17 de desembre.
 
This text will be replaced
 
L'objectiu principal pel que treballen els voluntaris que participen en aquesta iniciativa és la de poder fer que cap família es quedi sense joguines i és per això que es venen juguets de segona mà, sempre revisats i en bon estat, a preus molt assequibles, gairebé simbòlics. Els diners recaptats, a més, es destinen a d'altres projectes solidaris.
 
Coincidint amb aquesta activitat de caire nadalenc i dedicada als nens, al començament del Carrer Major, pràctiament a tocar del Mercat Solidari, ha començat la cercavila en la que un cotxe pallasso ha acompanyat als nens a trobar en Fumera. 
 
En Fumera és un patge molt típic de l'Empordà que vigila que els nens es portin bé i anticipa l'arribada del dia preferit de molts d'ells: el Dia de Reis.