Els Port-Bo guanyen el premi Peix Fregit a la seva trajectòria

El grup d'havaneres Port-Bo ha guanyat el premi Peix Fregit 2016 per la seva trajectòria. Ha complert 50 anys i va ser la formació iniciadora de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell.
This text will be replaced
Els Port Bo han recollit el premi en el marc de la presentació del llibre 'Crònica d'un any' de Palafrugell, un acte ja tradicional a la vila en el que es presenta una publicació que recull totes les informacions que han estat notícia a la població en els darrers 12 mesos. El premiPeixFregit no és l'únic que s'entrega, també es reconeixen els Palafrugellencs de lAny. Aquest any han estat la model internacional Laura Mesas, la xef de la Xicra Anna Casadevall, Núria Vives del centre en l'estudi del moviment corporal i creatiu Eix, Toni Ruiz pels seus premis estatals i internacionals de country, Dani Martínez nomenat millor Sommelier de Catalunya 2016. Jesús Gich per la seva tasca de difondre la música alternativa a través de NOSA, Jordi Domingo per haver creat el sorbet de cremat, Bruna Valls pels seus treballs d'il·lustració. Francesc Almargo per la ruta Cap Nord-Palafrugell en solitari en bicicleta, Joan Botey per promoure el patrimoni de les Gavarres, Bertrand Hallé com a Defensor del Ciutadà i finalment Txiqui Ramon, que fa 44 anys que és cantant d'havaneres.
 
 
També s'ha premiat la millor iniciativa de l'any, un guardó que aquest 2016 ha caigut a les mans de l'entitat ecologista Salvem el Golfet per la lluita que està fent contra la construcció d'un xalet damunt la platja del Golfet a Calella.
 
L'acte es va celebrar al Teatre Municipal, aquesta n'era la 34a edició i l'organitza l'Equip Crònica d'un Any i Edicions Baix Empordà, amb el suport de l'Ajuntament.