Últims dies per comprar la Grossa de Cap d'Any

Després que el Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional passés de puntetes pel Baix Empordà, les esperances dels ciutadans recauen ara en aquesta senyora rossa i repentinada que ja és tan o més famosa que el seu homòleg calb espanyol. 
This text will be replaced
Els establiments que venen les butlletes de la Grossa de Cap d'Any preveuen que aquesta setmana hi haurà el pic de venda de números, i que si bé les xifres de moment són discretes, es poden igualar els resultats de l'any anterior. 
 
En només quatre anys la Grossa de Cap d'Any s'ha consolidat entre els catalans que tempten la sort per les festes, i de fet, molts establiments perceben que funciona millor que la loteria Nacional. 
 
Com qualsevol equació en què hi intervé l'atzar, les superticions estan a l'ordre del dia a l'hora d'escollir per quin número s'aposta. 
 
La Grossa de Cap d'Any repartirà més de 28 milions d'euros en premis. Els números per participar del sorteig es podran comprar fins el divendres 30 de desembre en establiments autoritzats, petit i mitjà comerç, supermercats o mercats municipals.