Onada de vehicles i habitatges cremats a Sant Feliu de Guíxols

Onada de cotxes cremats a Sant Feliu de Guíxols. La primera matinada de l'any els carrers ganxons van viure el tercer episodi d'incendis de vehicles en cinc dies quan tres cotxes als carrers Guifré, Castell d'Aro i Bilbao van cremar després que dos més ho haguessin fet al carrer Trafalgar el 28 de desembre i dos més al carrer Mina del Nord el dia 31. 
 
This text will be replaced
 
En tots els casos els vehicles eren propietat de veïns d'origen marroquí i des del primer moment l'actuació conjunta de Policia Local i Mossos d'Esquadra té el punt de mira posat en aquesta comunitat. Per la seva banda, l'Ajuntament té oberta la via del diàleg amb representants de la comunitat marroquina, que s'ha ofert en tot moment a col·laborar per solucionar-ho, i és per això que tots els sectors s'han reunit el dilluns a la tarda per intentar trobar noves vies d'investigació. 
 
Des del consistori i els cossos policials locals es descarta anunciar conclusions clares al respecte. Es parla de diverses possibilitats, des de revenges relacionades amb el tràfic de drogues fins a accions de menors que cometen reiteradament petits delictes, sense descartar les bretolades. 
 
El missatge del govern local també és contundent en el sentit de les possibles conseqüències cap a aquells qui hagin comès aquests delictes: a Sant Feliu no hi ha cabuda per als qui no respectin la convivència entre veïns.