Últims instants per comprar loteria del Nen

El Dia de Reis no només marca el final de les festes nadalenques sinó que dona per acabada la temporada de loteries i sortejos per excel·lència. La loteria del Nen segueix a la que és la seva germana gran dins de les "Loterías y Apuestas del Estado", la de Nadal, i encara que els seus premis són més petits n'hi ha més
 
This text will be replaced
 
A l'hora de vendre's també és menys popular que el Sorteig Extraordinari de Nadal però el volum de vendes enguany es valora com a positiu. A l'Administració de Loteries Nº1 de Palafrugell reconeixen que el fet d'haver repartit molts premis menors després del sorteig del 22 de desembre els ha ajudat molt a l'hora de bescanviar els imports guanyats en nous dècims, aquesta vegada del Nen.
 
De la mateixa manera que tothom es mobilitza per tenir Loteria de Nadal o, més recentment, Grossa de Cap d'Any amb el Nen costa més. Molts dels compradors es fan amb els seus números quan, ocasionalment, entren en alguna de les administracions i els veuen. 
 
Entre els números preferits i més venuts hi ha les terminacions que tradicionalment es considera que poden portar sort, com el 13 o el 69. Es calcula que cada ciutadà espanyol invertirà uns 17 euros en aquest sorteig que se celebrarà el 6 de gener a les 12 del matí i que premia amb 200.000 euros cada dècim guanyador.