El CH Palafrugell assumeix que ara l'objectiu és pujar a l'Ok Lliga

A Palafrugell comencem a assumir que l'objectiu de la permanència els ha quedat curt. La filosofia segueix essent anar partit a partit però queda clar que aconseguida la classificació per la Copa de la Princesa, ser ambiciós ja passa per pujar a l'OK Lliga.

VÍDEO EN PROCÉS

Els homes de Xevi Garcia viuen un estat de forma envejable i l'eufòria s'ha apoderat d'una afició acostumada a guanyar i que somia en pujar a la màxima divisió de l'hoquei estatal. Un somni del tot factible si l'equip es mostra tan fiable com aquest final de 2016.

Per demostrar que l'any nou s'acompanya de la mateixa vida de sempre, els blanc-i-negres se les hauran de veure amb el Sant Cugat, cinquè classificat a al lliga, que amb 18 punts, lluita per estar entre els 4 millors equips de la categoria.

L'aturada de nadal no ha sigut així en el cas dels palafrugellencs que no han deixat mai de tenir un stick a les mans. L'equip ha entrenat a mig gas però no ha perdut el ritme de competició amb partits amistosos contra la selecció catalana i el Girona d'Ok Lliga. Una no deconnexió que els ha de permetre seguir essent la sensació de la categoria.