Més de 6.000 persones a la Pista de Gel de Palafrugell

Més de 6.000 persones han visitat la Pista de Gel de Palafrugell durant les festes de Nadal. En total, han estat 6.347 els patinadors i patinadores que del 16 desembre al 8 de gener han passat per aquesta atracció palafrugellenca, superant l'any anterior on ja s'havia incrementat la xifra un 12%. 
This text will be replaced
Com ja és habitual, els nenes i nenes han estat els principals protagonistes d'aquesta activitat, i de fet, com es ve fent els darrers anys, durant la primera setmana d'obertura tots els escolars de la vila van poder-ne gaudir de forma gratuïta. 
 
El públic adult també ha estat present a la pista de gel, tant com a patinadors com a acompanyants dels més menuts des de la zona del bar, que amb els anys s'ha convertit en un punt de trobada per familiars i amics, especialment en els dies més assenyalats de les festes nadalanques. 
 
Paral·lelament a l'activitat esportiva,  també s'hi ha portat a terme activitats complementàries com espectacles infantils, cercaviles, balls, concerts com el dia de Nadal a càrrec del grup Rock'n roll Brothers, l'exhibició del Club Patinatge Artístic Palafrugell o moltes altres activitats per a qualsevol tipus de públic. 
 
D'aquesta forma la pista de gel es consolida com l'activitat estrella de les festes, una proposta que dinamitza l'oci a la població i rodalies i que de retruc, potencia l'oferta comercial, cultural i lúdica a tot Palafrugell.