David Aupí presenta la FoodBall al Basque Culinary Center

De la cuina de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell al Basque Culinary Center de Sant Sebastià. Després de guanyar el concurs de Joves Valors de la Cuina organitzat per la prestigiosa escola de cuina basca, el palafrugellenc David Aupí ha complert el somni de fer realitat el seu projecte, anomenat FoodBall. Un procés que s'ha s'ha desenvolupat en un restaurant Pop-Up del centre basc supervisat per un tutor de la mateixa escola i que ha consistit en oferir una experiència gastronòmica dins d'una bombolla amb un menú i una carta de vins tot amb la firma d'Aupí. 
This text will be replaced
Tot plegat, amb l'objectiu d'oferir als comensals un sopar dins d'una bombolla d'emocions, sabors, textures i sensacions per gaudir d'una experiència irrepetible i plena de sorpreses.
 
El cuiner de Palafrugell va ser un dels tres escollits entre els milers de candidats de tota Europa que van presentar projecte amb les úniques premises de proposar un concepte de sopar innovador, creatiu i original. 
 
David Aupí ha sortit dels fogons de l'Institut del Baix Empordà de Palafrugell, que ofereix formació dual en cuina. De fet, el jove palafrugellenc va comptar amb el seu professor a l'equip que el va ajudar a materialitzar el FoodBall a Sant Sebastià. 
 
Al llarg de la seva carrera professional, el jove palafrugellenc ha passat per les cuines de l'hotel Cala del Pi de Platja d'Aro, el Vichy Catalan de Caldes, La Calèndula de Regencós  i el Llevataps de Girona.