La Policia Local de Palafrugell tanca el 2016 amb menys delictes, menys detencions i menys accidents

La Policia Local de Palafrugell ha atès un 9% més d'incidències que l'any passat, en total són 19.054. El cos policial ha fet públiques les dades del 2016 d'on en destaquen la disminució dels delictes, de les detencions, la reducció també del nombre denúncies administratives i també baixen els accidents de trànsit. 
 
Els robatoris amb força han baixat a Palafrugell gairebé un 16%. Els delictes per conduir sota els efectes de l'alcohol o drogues en canvi han augmentat un 23%, els delictes de seguretat viària s'han mantingut igual amb 56 casos i els delictes contra el patrimoni s'han reduït un 13%.
 
Pel que fa a les detencions en total se n'han fet 38, 9 d'elles per maltractaments en l'àmbit de la llar i 9 més per robatoris amb força.
 
Finalment pel que fa al nombre d'accidents registrats a les vies urbanes durant l'any 2016 han estat 289 amb cap víctima mortal i 3 persones ferides greument.
 
La Policia Local ha donat a conèixer aquestes dades anuals en el marc de la festivitat de Sant Sebastià de la Guarda el patró del cos. Han destacat que el 2016 ha estat un any positiu en seguretat ciutadana, trànsit i convivència ciutadana. Justament en funcions de civisme la Policia ha realitzat més de 1.500 actuacions, la majoria per atendre molèsties, seguida per intervencions amb animals.