L'artista Pep Admetlla és el protagonista de la programació d'hivern del Museu Can Mario de Palafrugell

L’artista gironí Pep Admetlla és el protagonista de la programació d'hivern del Museu Can Mario de Palafrugell de la Fundació Vila Casas amb dues exposicions dedicades a la seva obra dels darrers 30 anys: "La Poètica de l'Espai" on les escultures es fan arquitectura i esdevenen espais transitables i "7 portes + 1", un assaig visual sobre l'exili a partir del dibuix que acaba amb un món desfet. 
This text will be replaced
Intervé: Pere Admetlla, artista i Glòria Bosch, comissària de l'exposició
 
Admetlla és un creador contemporani que renega de les vessants més ortodoxes de l'art desenvolupant els seus treballs de forma interdisciplinar i per mitjà de la confluència de molts àmbits, teixint una xarxa des de vessants tan diferents com l'arquitectura, l'anatomia, l'urbanisme o el cinema. 
 
Pep Admetlla va crear una gran ciutat als seus vint anys que anava més enllà de simples volums. Des de llavors afirma que està en evolució constant malgrat que les obres del principi tenen molta relació amb les darreres creacions, un nexe que s'exemplifica a l'exposició en forma de laboratori conceptual. Admetlla aspira a arribar al fons de les coses al preu que calgui, una dinàmica que aspira a la llibertat.  
 
El Museu Can Mario ha presentat també "La Vida al taller" de Mariona Esteba. Ambdues exposicions es podran visitar fins el 21 de maig.