Palafrugell crearà unes jornades internacionals sobre economia social

"Més enllà del capitalisme també hi ha vida". Sobre aquesta premissa neixen unes noves jornades d'economia social i col·laborativa a Palafrugell. Una iniciativa que s'allargarà durant dos dies, el 9 i 10 de març i comptarà amb la presència de ponents internacionals. 
This text will be replaced
Intervé: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell 
 
Les jornades les organitzarà l'ajuntament de Palafrugell en col·laboració amb La Caixa. L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, va anunciar el naixement d'aquestes ponències en primícia al programa Parlem Amb l'alcalde de Televisió Costa Brava. Si bé el cartell és encara una incògnita, sí que s'ha donat a conèixer que els experts convidats reflexionaran sobre l'economia i els reptes socials.
 
La vocació d'aquest ambiciós esdeveniment és donar el contrapunt a jornades econòmiques d'alt prestigi com les de s'Agaró o les de Sitges, i que aquest model esdevingui un referent on emmirallar-se per Palafrugell. 
 
La vocació de les jornades sobre economia verda és anar més enllà d'aquesta primera experiència i celebrar una nova edició de forma anual. El març seria sempre l'època escollida per desestacionalitzar la temporada. 
 
Està previst que en els propers dies es faci la presentació oficial de les noves jornades i el seu cartell.