Fan més accessible i segur el corriol entre cala Marquesa i el mirador d'Aigua Xelida

L'Ajuntament de Palafrugell vol millorar el passeig pel corriol des del mirador d'Aigua Xelida fins a cala Marquesa. Han començat unes obres de millora d'aquest sector, al carrer Roncadora de Tamariu que consisteixen bàsicament en netejar-lo de vegetació.
S'està treballant en un tram del corriol que s'enfila, prop de la costa des de la cala Marquesa fins al mirador d'Aigua Xelida. L'objectiu de les obres d'adequació d'aquest corriol són fer-lo més accessible, segur i agradable al trànsit.
This text will be replaced
 
En alguns punts d'aquest corriol les branques caigudes per les ventades així com la creixent vegetació havien desdibuixat el pas del camí i el que s'està fent és aclarir-ne el sotabosc per facilitar-ne la visibilitat. A més s'està millorant la senyalització de la zona i s'estan col·locant baranes de fusta per augmentar la seguretat del recorregut sobretot en alguns punts propers al penya-segat. 
 
El 2015 es va fer una actuació semblant entre la cala Marquesa i Sa Roncadora per tant aquests treballs en són una continuïtat. El govern així executa un manteniment d'aquests camins i corriols que ressegueixen el litoral palafrugellenc, en aquest cas del nucli de Tamariu.