El CH Palafrugell, campió de la Copa de la Princesa

Fita històrica del Club Hoquei Palafrugell. L'eufòria es va apoderar aquest diumenge dels nois de Xevi Garcia quan la botzina va sonar a Sant Cugat i el marcador mostrava un 4-5 contra els amfitrions que els proclamava campions de la Copa de la Princesa. D'aquesta manera es va veure assolida la primera gran recompensa a una temporada que, acabi com acabi, serà per emmarcar.
 
This text will be replaced
Intervé: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell. 
 
El cap de setmana va començar amb la semi-final contra un sempre complicat Arenys de Munt. Els palafrugellencs van acabar aconseguint el bitllet per la final després d'imposar-se als del Maresme per 3-2, amb dos gols de Joni i un de Gerard Pujol. 
 
A l'altre costat de quadre el Sant Cugat, que tenia el factor pista a favor, va escombrar l'Asturhockey. Tot i l'aparent "handicap" de jugar en una pista hostil el Palafrugell sempre va sentir l'escalf dels seus, i és que la nombrosa afició mobilitzada va representar el sisè jugador i va empènyer sempre que va caldre. 
 
La final es va traduir en un partit d'hoquei molt vistós i igualat. Es va arribar al descans amb un 3-2 favorable als vallesans. Pel Palafrugell havien anotat Ribot i Rubén. La segona meitat va ser la de l'èpica, la de la gesta, i amb gols de Ribot, Aldrich i Pujol es va donar la volta al marcador. A falta d'un minut pel final el Sant Cugat encara va fer el seu quart gol, però, per sort, ja no hi va haver més sorpreses. 
 
L'any 2017 sempre es recordarà a Palafrugell com el de la primera Copa de la Princesa de la seva història, però això podrien ser només els entrants a un gran banquet. Passada la ressaca ara ja només queda un sol però ambiciós objectiu: el somiat ascens a l'OK Lliga.