Palafrugell celebra la Copa de la Princesa

Com els grans clubs quan estan de celebració: acte de reconeixement davant l'afició i després rua pels carrers de la ciutat amb tot l'equip a dalt d'una carrossa. A Palafrugell no es van estar de res aquest dissabte i van celebrar la recent consecució de la Copa de la Princesa d'hoquei patins com Déu mana.
 
This text will be replaced
Intervenen: Joan Tané, President del CH Palafrugell / Juli Fernández, alcalde de Palafrugell
 
I no podia ser menys, ara que fa una setmana els homes de Xevi Garcia van vèncer la final a Sant Cugat davant l'equip amfitrió. En aquell moment el conjunt blanc i negre arribava a la màxima fita esportiva assolida en els seus 62 anys d'història i veia premiada la bona feina de base feta en els darrers anys, amb una aposta clara per la gent de casa com a camí cap a l'èxit. 
 
Els grans resultats obtinguts al llarg d'aquesta temporada estan creant afició a Palafrugell i fidelitzant uns seguidors que s'han convertit en el sisè jugador. A la final de Sant Cugat, sense anar més lluny, es van comptabilitzar més aficionats del Palafrugell que del conjunt local. 
 
L'acte de celebració del dissabte es va dur a terme abans que els jugadors agafessin l'autobús que els duria a Raspeig, Alacant, per jugar el diumenge (on van guanyar amb un clar 2-9) i va tenir sempre un cert regust d'avantsala a una festa encara més desitjada: la del possible ascens a l'OK Lliga.