L'Escola Carrilet debuta dilluns al Mobile World Congress

Els alumnes de l'Escola Carrilet de Palafrugell passaran dilluns de les aules del Baix Empordà a la Fira de Barcelona. Ho faran per assistir al Youth Mobile Festival, altrament dit YoMo, que tindrà lloc en el marc del Mobile World Congress amb més de 20.000 estudiants de ciència i tecnologia de Catalunya i Espanya. 
This text will be replaced
Intervé: Domènec Rusca, director de l'Escola Carrilet
 
Seran els nens i nenes de 5è i 6è els qui hi participin exposant en el seu propi stand el seu projecte de robòtica, que han anat desenvolupant durant tot el curs. Allà es treuran la jaqueta d'alumnes per posar-se al paper dels mestres i així assessorar els visitants mentre realitzen les activitats amb els robots. 
 
Entre 5è i 6è hi ha quatre grups, cadascun dels quals s'ocuparà de l'estand durant un dia. La resta aprofiran aquesta oportunitat única per recórrer lliurement tots els espais i així impregnar-se de l'àmplia oferta teatre, tallers interactius i activitats pràctiques compreses al YoMo. 
 
El YoMo va néixer com una plataforma per mostrar i posar en pràctica els coneixements adquirits a l'aula i donar a conèixer millor les carrres relacionades amb els sectors STEAM.