L'alcaldia de Palafrugell es trasllada als barris

L'alcaldia de Palafrugell s'acostarà als barris. Tot l'equip que treballa al voltant de l'alcalde del municipi es traslladarà cada mes en un barri diferent de Palafrugell per atendre als ciutadans a pocs metres de casa seva. 
This text will be replaced
INTERVÉ: JULI FERNÁNDEZ, ALCALDE DE PALAFRUGELL Es tracta de facilitar el contacte entre l'administració local i els veïns amb la intenció que aquests puguin manifestar les mancances o els dèficits que presenta el seu barri de forma més àgil. Sota el nom "L'alcalde al teu barri", la iniciativa vol ser una eina més d'aproximació de l'Ajuntament als ciutadans. Una idea que es suma a les diferents iniciatives que durant aquest mandat s'han posat en marxa.
 
Aquesta mesura ha de servir per complementar les reunions que l'alcalde manté periòdicament amb les diferents associacions veïnals del municipi. El primer barri que es visitarà serà el Carrer Ample, serà concretament la setmana que ve quan cada primer dimarts de mes l'alcalde es traslladarà als diferents barris. Després del Carrer Ample, anirà a La Punxa, Mas Mascort, Pi Verd i Vilaseca-Bruguerol i als nuclis urbans de Calella, Llafranc, Llofriu i Tamariu.