L'alcalde de Palafrugell s'apropa als barris

Aquest dimarts l'alcalde de Palafrugell s'ha traslladat al local social del carrer Ample. Era la primera vegada que l'alcalde i el seu equip es traslladaven a treballar fora de l'Ajuntament i ho han fet per apropar-se als ciutadans, facilitar el contacte dels veïns amb l'alcalde i a la vegada revisar quines són les necessitats d'aquest barri.
This text will be replaced
INTERVÉ: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell
 
Alguns veïns s'han apropat al local social per exposar les seves demandes i preocupacions i han gaudit de l'atenció de l'alcalde. El que han fet aquest dimarts al carrer Ample ho repetiran als barris de la Punxa, Mas Mascort, Pi Verd i Vilaseca-Bruguerol. També seran als nuclis de Llofriu, Calella, Llafranc i Tamariu.
 
L'alcalde ha passat revista de les accions realitzades en aquest barri, ha visitat les obres més recents i s'ha anotat on cal incendir.
 
Apropar la política als ciutadans és el gran objectiu del govern de Palafrugell i sobretot del seu alcalde. Amb aquest nou projecte 'L'alcalde al teu barri' es fa un pas més per aconseguir un major contacte i millor comunicació entre els palafrugellencs i qui els governa. Des de l'Ajuntament de Palafrugell ja tenen en marxa una aplicació per mòbils que permet quedar amb l'alcalde per fer-hi un cafè.