Palafrugell inaugura demà la 1ra trobada d'economia i reptes socials

Palafrugell es vol posicionar com un referent del debat econòmic a la província de Girona. La població del Baix Empordà ha organitzat una jornada que tindrà lloc aquest dijous i divendres en la que es pretén analitzar el món del treball en temps de globalització i revolució tecnològica. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell Aquesta primera trobada basada en l'economia i els reptes socials s'ha presentat a Barcelona de la mà de l'Obra Social La Caixa que amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palafrugell lideren aquesta iniciativa.
 
Els debats que s'allargaran dos dies volen anar més enllà de la qüestió econòmica, es volen centrar en la incidència que té en les persones. 
 
La jornada s'inscriu dins el projecte de futur de convertir els Jardins de Cap Roig en un espai per la reflexió, en el marc d'una de les prioritats programàtiques del Pla Estratègic de la Fundació La Caixa pels propers anys. A l'espera que els Jardins de Cap Roig tinguin enllestit l'auditori on es podrien celebrar ponències com les d'aquesta trobada, aquesta jornada es portarà a terme al Museu del Suro. Es preveu la participació de noms de referència en el pensament internacional com la catedràtica d'ètica Victòria Camps o el filòsof Josep Ramoneda, entre d'altres. 
 
El debat que s'obre aquest dijous al matí vol contribuir a aconseguir un creixement més sostenible i una societat més justa i oberta.