Palafrugell acull el campionat territorial d'atletisme ACELL Special Olympics

Res atura aquests esportistes que han vingut d'arreu de la Província de Girona per competir en el campionat territorial d'atletisme de la Federació ACELL. Com cada any, Palafrugell acull aquesta jornada que s'emmarca dins els Special Olympics i que segueix la seva filosofia en l'esport inclusiu. No es tracta de la competició ni les marques que es fan. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és incloure les persones amb discapacitats intel·lectuals en una rutina tan saludable i natural com l'esport. 
This text will be replaced
Intervé:  Manel Algeciras, director tècnic de la Federació ACELL
 
Aquest campionat d'atletisme és només un dels 7 que la federació ACELL organitza al llarg de l'any a la província de Girona. Els diversos centres han estat practicant esports com la natació, el futbol sala, el bàsquet, la petanca i fins i tot l'esquí. El campionat d'aquest dijous però, és un dels més esperats i prioritaris pels mateixos participants.
 
La competició s'ha dividit per categories d'edat i sexe i per marques. Una divisió que no ha tingut en compte el tipus de discapacitat de cada participant.
 
La federació ACELL fa 30 anys que organitza aquest tipus de competicions i promociona l'esport i el lleure per les persones amb discapacitat intel·lectual. De fet, una iniciativa com aquesta fa que cada vegada més l'esport adaptat s'introdueixi a la nostra societat amb total normalitat.