Es reedita i actualitza l'Àlbum guia de la Costa Brava de 1925

L'any 1925 l'Ateneu Empordanès va editar l'Àlbum guia de la Costa Brava, una de les primeres guies que es van publicar sobre el litoral gironí i que va comptar amb participació d'escriptors de renom dels diferents pobles de la zona, a més d'anar acompanyat de destacades peces fotogràfiques i pictòriques. Aquesta petita meravella editorial de gran valor ara ha estat reeditada i actualitzada amb nous textos i imatges.
Intervenen: Xavier Coratdelles, Edicions Sidillà / Martí Sabrià, Grup Costa Brava Centre
 
A l'edició original, que va comptar amb noms com Agustí Pi i Suñer, Carles Rahola o Josep Mª de Sagarra, s'hi han sumat les feines de diversos autors actuals de la Costa Brava. Els primers van confeccionar una guia que cantava les delícies de la Costa Brava com un lloc salvatge i per descobrir i en destacava el potencial turístic del que encara no gaudia. Els darrers han hagut de complementar aquest discurs amb una nova versió: la de la zona turística d'èxit.
 
Tant la versió original com l'actual que es va presentar aquest dissabte a Palafrugell serveixen de contrapunt al món de la guia actual digital, un producte de fàcil accés però en el que la informació no sempre és encertada. 
 
La reedició de l'Àlbum guia de la Costa Brava ha estat possible gràcies a que Marta Gallart, una de les participants i impulsores del projecte, en posseïa una de les versions originals, propietat del seu tiet avi Alfred Gallart, també autor de l'obra del 1925.