PSC i PDCat de Palafrugell es reuniran per decidir el futur de la regidoria de cultura

Intent d'entesa a Palafrugell després del soroll de sables que s'han sentit les darreres setmanes. Segons ha pogut saber Televisió Costa Brava, el PSC i el PDECat es reuniran aquest dijous per intentar trobar una solució al conflicte per la regidoria de cultura
This text will be replaced
 
Els dubtes sobre la capacitat de Maite Frigola han saltat a la llum pública i el 'pressing' dur d'ERC en els darrers plens ha fet plantejar el seu relleu. El problema rau en què l'alcalde Juli Fernández voldria situar al càrrec el socialista Xavier Rocas,  i Gómez manté que segons el pacte de legislatura aquesta regidoria és del PDECat. En principi els convergents no s'oposarien a cessar Frigola malgrat denunciar que se l'ha maltractat políticament i personalment. Asseguren però que els socialistes van creuar una línia vermella en voler imposar el canvi de regidor unilateralment i sense concensuar-ho i que d'haver-ho tirat endavant, el PDECat hagués trencat el govern. 
 
Amb el pas enrere de l'executiu socialista, que sembla que en les darreres hores s'hauria obert a negociar, el PDECat ha preparat una proposta que presentarà a la reunió d'aquest dijous al vespre i que espera que pugui satisfer les dues parts
 
Mentres no es debloquegi la situació els dos socis de govern mantenen una posició discreta i l'alcalde Juli Fernández no ha volgut fer declaracions. 
 
La disputa per la regidoria de cultura no és la primera topada entre els dos grups polítics, que fa només uns mesos van viure un moment tens quan Unió, expartit de Gómez, va oferir a Fernández la batllia que teòricament era pel portaveu del PDCat a l'Ajuntament. La tímida resposta del líder del PSC va enerbar els convergents que van amenaçar amb trencar l'acord de governabilitat.