Reunió urgent PSC-PDECat per abordar la crisi de govern però pacte de silenci fins dilluns

El proper dilluns s’anunciaran moviments a l’equip de govern de Palafrugell. S’ha convocat la premsa per les 11 del matí per anunciar la decisió presa entre el PSC i el PDECAT respecte la disputa per la regidoria de cultura, actualment encara a càrrec de la convergent Maite Frigola. 

This text will be replaced

Segons ha pogut saber Televisió Costa Brava, a la reunió mantinguda aquest dijous al vespre el PDECAT va posar una proposta a sobre la taula: que l’actual tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica Albert Gómez es posés al capdavant de la regidoria de cultura per la seva estreta vinculació amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell i que Maite Frigola, fos la nova regidora de comunicació palafrugellenca. De fet, hauria estat una proposta de la pròpia Frigola. 

El conflicte va esclatar quan es va posar en dubte la feina de l’actual regidora al capdavant de cultura. L’alcalde Juli Fernández va apostar per substituir-la pel socialista i ex edil de cultura Xavier Rocas, una decisió que no va agradar gens als convergents ja que consideren que es va actuar de forma unilateral. Després d’amenaçar amb trencar el govern, els socialistes s’haurien obert a negociar a la reunió que es va portar a terme aquest dijous a la nit on Albert Gómez va postular-se com a nou regidor de cultura. 
 
Caldrà esperar però a veure si aquesta proposta ha quallat o no, ja que els dos grups han ajornat la valoració de la proposta fins aquest dilluns al matí.