300 persones participen a la 3a edició del projecte Entaulats

Unes 300 persones van participar a la tercera edició del projecte gastronòmic i solidari Entaulats, que va tenir lloc aquest dissabte a la Bòbila de Palafrugell. Entaulats és una iniciativa del xef del restaurant Casamar de Llafranc Quim Casellas que uneix els esforços de tots els seus treballadors i col·laboradors amb l'Ajuntament de Palafrugell.
 
This text will be replaced
Intervé: Quim Casellas, Restaurant Casamar
 
Entaulats té com a objectiu principal reconèixer la tasca dels voluntaris que treballen en els diversos projectes socials del municipi. Mitjançant un gran àpat multitudinari la jornada fomenta la creació d’espais de trobada informals entre voluntaris i usuaris i enguany va servir de fi de festa als aniversaris del Centre d'Ocupació Especial Tramuntana i de l'Associació Afatram, que complien 30 i 10 anys respectivament. 
 
A diferència d'altres anys, en els que els usuaris convidats es dividien en grups de treball i participaven en la creació del menú, aquesta vegada l'equip del Casamar es va multiplicat per carregar amb tota la responsabilitat de preparar un bon dinar: de primer uns entremesos variats, de segon suquet o arròs. Malgrat no treballar sota la pressió de les exigències d'un restaurant amb estrella Michelin el repte seguia sent majúscul.
 
Mentre Quim Casellas i els seus enllestien els últims detalls de l'àpat, la resta de participants va comptar amb l'animació del músic Jordi Tonietti i un "photocall" que va immortalitzar un migdia per recordar. Al mateix temps, la consellera Dolors Bassa va fer acte de presència a la Bòbila i, amb la bona olor que feia el que s'estava cuinant, va lamentar no poder-s'hi quedar més estona.