Iniciades les obres de la rotonda que donarà accés a Llofriu

Aquest mes s'han iniciat les obres de construcció de la nova rotonda que donarà accés al nucli de Llofriu. El nou giratori servirà per millorar la seguretat de la carretera C-66 que durant els mesos d'estiu suporta un gran volum de trànsit amb més de 23.000 vehicles diaris.
This text will be replaced
Intervé: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell
 
La construcció comportarà la creació d'un giratori amb una anella circular de dos carrils i vuit metres d'amplada que comptarà amb enllumenat, parades de bus, drenatge i senyalització.
 
Aquesta obra ha estat molt reivindicada pels veïns del sector que creuen que permetrà millorar la seguretat i la mobilitat de la zona.
 
La nova rotonda s'està construint a l'altura de l'accés al nucli antic de Llofriu i el barri de l'Estació on hi ha una intersecció formada per dues mitges llunes que complica les entrades i sortides i suposa un risc per la seguretat dels conductors.
 
Les obres tindran un import de 428.000 euros. Un cost que assumirà íntegrament el Departament de Territori i Sostenibilitat que des de fa un any es va comprometre a executar aquestes obres. Preveuen que el nou giratori estigui habilitat provisionalment per setmana santa i totalment acabat pel mes de juny.