Juli Fernández veu infundades les acusacions de deslleieltat del PDeCAT

L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, es mostra sorprès i decebut per la forma com el PDeCAT ha decidit trencar el pacte de govern. El batlle assegura que si bé durant la reunió mantinguda aquest dijous al vespre per decidir el futur de la regidoria de cultura no van arribar a un acord, van emplaçar-se a seguir negociant a partir de dimecres. Motiu pel qual l'anunci d'una roda de premsa d'urgència per aquest dilluns el va agafar desprevingut. 
This text will be replaced
Intervé: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell 
 
El socialista assegura que respecta la decisió del PDeCAT i que està satisfet per la feina feta pel govern en coalisió fins ara. No obstant això, no entén les acusacions de deslleieltat cap al PSC, que considera oportunistes. 
 
Juli Fernández assegura que aquests dos anys de govern en coalisió sempre ha vetllat pel bé comú. Motivació que el va portar a agafar les regnes de determinades àrees quan no funcionaven correctament. 
 
Fernández assegura que amb la sortida del PDeCAT, el PSC intentarà refer el govern, actualment en minoria, de la mà de l'Entesa i Unió. 
 
Esquerra Republicana per la seva banda ha emès un comunicat en què lamenta la mala imatge oferta per la picabaralla entre els socis de govern i avisa que marcarà un full de ruta durant els propers dies per la millora del poble.