El Festival de Fotografia de Torroella de Montgrí creix en la seva cinquena edició

Sota el nom de "Mirades" la mostra de fotografia organitzada pels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí arriba a la seva V edició més consolidada que mai. Si l'any passat van ser 16 els fotògrafs i artistes que van exposar-hi, aquest cop han estat 25.
This text will be replaced
Intervé: Vicenç Rovira, President Associació Amics de la Fotografia
 
Amb temàtiques completament variades i gèneres de tot tipus des de la foto d'autor fins al reportatge, la Mostra ha crescut tant que enguany s'ha hagut de sortir de Torroella per donar cabuda a tots els creadors. És per això que algunes de les obres també es poden veure a poblacions veïnes com La Bisbal o Ullà.
 
Si el ventall de propostes ha estat ben variat també ho ha estat la procedència dels seus autors. Tot i una majoria catalana, n'hi ha hagut de la resta de l'estat espanyol i, fins i tot, dos són sudamericans. En total 25 fotògrafs que, escollits per un jurat, han passat un tall a partir d'una cinquantena de propostes.
 
Les exposicions que es poden veure en diversos espais des de l'1 fins al 24 d'abril es complementeran amb dues sessions de cinema de temàtica fotogràfica i xerrades i tallers a càrrec d'autors de renom com David Salcedo o Samuel Aranda.