La primavera convida a sortir al carrer als palafrugellencs

Primavera i Palafrugell és sinònim de gaudir de l'aire lliure. El municipi ha preparat un àmplia oferta lúdica, esportiva i cultural que marcarà els propers dos mesos a la ciutat.
This text will be replaced
INTERVÉ: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell
Sota el lema "Primavera a Palafrugell" s'ha presentat aquesta campanya que portarà prop de 100.000 persones a la població. El calendari primaveral vindrà marcat per quatre propostes que faran que Palafrugell pugui ser un pòl d'atracció de visitants. La Diada de Sant Jordi, 'Flors & Violes', el Míting Internacional d'Atletisme i les Festes de Primavera serien aquestes quatre potes que abarca el paraigües de "Primavera a Palafrugell". Totes elles activitats que ja es porten a terme des de fa anys, algunes consolidades des de fa dècades, però que enguany s'han volgut presentar com una proposta d'oci conjunta.
 
A banda d'aquestes activitats que s'organitzen des de l'Ajuntament de la ciutat, a la primavera palafrugellenca li haurien de sumar els diversos esdeveniments que lideren fundacions, entitats i associacions de la vila les quals també aprofiten l'arribada del bon temps per ampliar la seva oferta, com podria ser tot el que organitza el Museu del Suro, la competició de la regata de l'Euro Laser Master Cup que tindrà lloc aquest cap de setmana o el campionat Sènior de Tennis que organitza el Club Tennis Llafranc i que enguany arriba a la 15ena edició.