Carlos Martínez i Mónica Azón, guanyadores de l'Euro Làser Màster Cup de Calella

Carlos Martínez i Mònica Azón tenen ben presa la mesura a l'Euro Làser Màster Cup. El regatista murcià i la regatista catalana es van tornar a endur el Memorial Pitus Jiménez de Calella en classes Standard i Radial respectivament amb una indiscutible superioritat respecte els seus rivals. 
 
En classe Standard la regata va viure un duel de Carlos. Martínez contra Echevarri en una lluita molt competida. La classificació es va veure condicionada per la decisió del jurat de penalitzar cinc regatistes, entre ells Echevarri. Al final, el murcià va aconseguir 12 punts més que els seus rivals. També meritòria va ser la trajectòria del valencià Javier Muñoz que va quedar tercer. Pel que fa als regatistes locals, mencionar la participació molt regular de Jose Luís Doreste, del CN Port d'Aro.
 
Pel que fa a la classe Radial, emoció fins al final en una regata molt renyida que es va endur Mónica Azón. En segona posició va quedar l'holandès Wilmar Groenendik Groenendijk seguit del seu compatriota Free de Miranda. Cal destacar la remuntada espectacular del regatista del CN Balís Oriol Cornudella que de la novena posició va pujar fins al quart lloc.
 
La meteorologia es va comportar en tota la regata amb bon temps i vent de tramuntana i Garbí depent del moment. Condicions òptimes per una bona competició.
 
Pel Club Vela Calella aquesta regata, que forma part d'una Lliga Europea i atreu un gran nombre de regatistes estrangers, significa la data més assenyalada de l'agenda i edició rere edició les xifres i dades de participació baten nous rècords.
 
115 regatistes van participar en la competició, 48 els quals estrangers provinents de països com França, Holanda, Suïssa, Bèlgica, Suècia, Alemanya, Noruega o República Dominicana. 
 
També molts campions mundials i europeus de vela van competir al Trofeu Calella de Palafrugell, una prova integrada al circuit Euro Làsers Sèries que organtiza la Federació Europea de Vela. Es tracta d'una lliga internacional integrada per 12 cites al llarg de l'any en què la de Calella és sempre la més participada.H i poden prendre part els veterans majors de 35 anys i a partir d'aquest tall no hi ha límit d'edat.