Avui s'aturaran les obres del passeig de Llafranc per minimitzar molèsties

Aquesta és la imatge que tenen els turistes i visitants que arriben a Llafranc. Les obres de remodelació del passeig estan en dansa i aquesta Setmana Santa el paisatge que presenta la primera línia marítima del nucli no és la que busquen ni desitgen els que ens visiten.
Tampoc els que tenen negoci a Llafranc i que viuen del turisme estan contents amb les obres però des de l'Ajuntament demanen paciència i asseguren que durant la primera quinzena del mes de juny l'obra estarà totalment acabada. Serà llavors el moment d'oblidar-se d'aquesta imatge i gaudir del nou i reivindicat passeig de Llafranc.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell
 
Per minimitzar les molèsties que causen les obres els treballs s'aturaran aquest dijous a la tarda i es reemprendran a partir de dimarts. L'Ajuntament seguirà remullant la terra per evitar polseguera i s'ha obert un pas provisional al passeig perquè la gent pugui accedir als establiments. També es reforça la seguretat amb més presència policial a la zona.
 
Ara mateix ja e streballa en els acabats de la superfície, aquesta tasca ja està acabada a la zona més propera al port. La setmana que ve quan es reemprenguin les obres es començarà a posar formigó a la part central del passeig. Les obres van començar el mes de novembre i compten amb un pressupost de més d'1 milió 400 mil euros, una inversió que paga íntegrament l'ajuntament de Palafrugell.