El CH Palafrugell fa història: és d'OK Lliga

Ara sí, ja es pot dir ben alt: Palafrugell és d'OK Lliga. Els homes de Xevi Garcia van viure una jornada històrica aquest dissabte després d'aprofitar al màxim el primer "match ball" que tenien per certificar l'ascens al vèncer amb un contundent 4-0 l'Asturhockey, rival directe en la lluita per pujar.
 
This text will be replaced
Intervenen: Xevi Garcia; entrenador / Joan Tané; president / Marc Brugué, Xavier Aldrich i Pau Casanovas; jugadors
 
 
 
Des de ben aviat es respirava aire de festa al Municipal de Palafrugell. Una hora abans del partit el pavelló ja s'havia emplenat i els càntics i sons de botzines empenyien els jugadors des de l'escalfament. Com a exemple d'aquesta comunió Xavier Aldrich va anotar en el primer xut del matx i es va veure la primera de les moltes abraçades entre plantilla i grada. 
 
La resta de la primera meitat  i bona part de la segona van transcórrer sense més gols i quan el nerviosisme planava sobre el pavelló blanc-i-negre per la necessitat de guanyar de dos o més gols de diferència Joni, primer de jugada i després de penal, va fer el 3-0 a falta de deu minuts pel final. Amb tothom ja celebrant l'ascens Marc Brugué va fer el quart i va començar la bogeria. 
 
A partir d'aquell moment crits d'eufòria, balls, abraçades i plors tant a la pista com a la tribuna que ja són part de les imatges que quedaran sempre més a les retines de tots els qui van viure en directe la fita més important dels 48 anys d'història del CH Palafrugell.
 
Amb l'ascens a la millor lliga del món certificat ara és hora de descansar després de l'esgotament de la temporada perfecta en la que també s'ha aconseguit la Copa de la Princesa i més endavant ja hi haurà temps de planificar el que hagi de venir. Primer de tot encara es pot arrodonir l'any amb la consecució del títol de lliga a Primera Nacional. Quan queden només tres jornades el Palafrugell és primer a set punts del segon. Sigui com sigui, la matrícula d'honor del curs 2016-17 ja és a l'expedient del Palafrugell.