Arrenca la vuitena edició del Flors i Violes de Palafrugell

El Mercantil és un dels diferents espais tancats de Palafrugell que durant el certamen de 'Flors i Violes' obre les seves portes al gran públic. Aquest espai forma part dels 40 indrets que acolliran espectacles de música i dansa en directe, tot ornamentat per un ambient floral.
This text will be replaced
DECLA regidora
Intervenen: Margarida Mauri Regidora de promoció de Palafrugell/Juli Fernández Alcalde de Palafrugell/

L'ampliació a una quarantena de patis, espais, jardins i carrers del municipi suposen unes de les novetats de la vuitena edició d'aquesta proposta dedicada a festejar la primavera i el bon temps, combinant flors, colors, olors, sabors, arts escèniques i plàstiques amb activitats per als cinc sentits.

Es tracta d'un esdeveniment totalment consolidat i que l'avala tant un gran èxit de públic com la implicació dels veïns i les diferents entitats i associacions de la població. Des de l'Ajuntament asseguren que l'èxit de 'Flors i Violes' recau en el fet que el municipi es bolca en la seva organització.
 
Serà aquest divendres a dos quarts de deu del vespre es donarà el tret de sortida al 'Flors i Violes 2017'. Ho faran amb un espectacle que combinarà diferents disciplines i que anirà seguit per un concert a càrrec de l'artista uruguaià Marion Harper a l'Espai Els Forns La Brava. Una festa holy el diumenge a la tarda així com un espai gastronòmic amb food trucks que ofereriran cuina d'arreu del món farciran aquest certamen que enguany s'allarga fins dilluns.