Admeten a tràmit el recurs contenciós presentat per Salvem El Golfet

L'Associació Salvem El Golfet presentarà tots la documentació necessària per demostrar que els informes que l'Ajuntament de Palafrugell té no responen a la legalitat. El Jutjat Contenciós Administratoi número 1 de Girona ha admès a tràmit el recurs contenciós que l'entitat va presentar en el qual demanava que s'anul·lessin les llicències del xalet. 
This text will be replaced
Tot el conjunt d'irregularitats en l'autorització de les obres sumat a la manca de sol·licitud d'informes preceptius, l'alteració de les condicions d'edificació dels terrenys, l'atorgament, segons l'associació, d'un tracte especial i la manca de compliment dels requeriments de la Direcció General d'Urbanisme i de les recomanacions del síndic els que portat a denunciar el cas a la fiscalia per tal que s'investigui si s'ha pogut incórrer en responsabilitats de naturalesa penal.
 
A Salvem El Golfet, a més, els sorprèn la lentitud i el retard en trametre l'expedient administratiu als Jutjats per part de l'Ajuntameny de Palafrugell.
 
Segons l'entitat el diàleg amb l'Ajuntament del municipi ha estat pràcticament nul. Asseguren que si bé al principi s'havien reunit, amb el transcurs de les obres i després que Salvem el Golfet anunciessin i presentessin la denúncia l'administració local s'ha mantingut en silenci absolut.  
 
Serial polèmic al marge, les obres de construcció d'aquest habitatge de 700 m2 a primera línia de mar segueixen endavant i quedarà si no hi ha cap impediment abans en mans del nou govern atorgar o denagar la primera ocupació del xalet.