Juli Fernández dispara contra ERC i PDeCAT per una moció "injustificada"

Juli Fernández carrega durament contra la moció de censura d'Esquerra Republicana i el PDeCAT que diu que és injustificada, presentada des del ressentiment i que només persegueix acabar amb el seu cap. 
This text will be replaced
Intervé: Juli Fernández, alcalde de Palafrugell
 
El govern sortint considera que els tres grans temes sobre els quals s'ha erigit el pacte, que són el xalet del Golfet, el semàfor de Llofriu i el nou plec d'escombraries no són motius sòlids per enderrocar-los. Del Golfet, acusa  ERC i PDeCAT de voler fer de jutges abans d'hora en un tema en què Fernández assumirà responsabilitats si finalment es falla a favor de la Generalitat. Del semàfor de Llofriu, admeten que hi va haver un error en la senyalització inicial però que la problemàtica ja s'ha resolt i pel que fa al plec d'escombraries, recorden que aquest és un tema que es va iniciar amb Esquerra al govern. 
 
 
Als seus antics socis del PDeCAT, els acusa de venjatius i d'incoherents, ja que aquests projectes es van impulsar amb ells al govern. 
 
Juli Fernández considera que la moció es fonamenta en un frau de llei ja que malgrat presentar-se com a PDeCAT, l'agrupació lideradada per Albert Gómez encara manté les sigles de Convergència i Unió, sense les quals no seria possible tirar endavant la moció. Un grup, el de CiU, que segons el regidor d'Unió Lluís Pujol Albert Gómez voldria dissoldre després de formar el nou govern. 
 
L'alcalde lamenta que la oposició els hagi titllat d'ajuntament ingovernable pel fet d'estar en minoria, unes declaracions diu que fan un flac favor a la política i que deixen entreveure que tant Esquerra com PDeCAT haguessin votat sistemàticament en contra de qualsevol proposta del govern per no deixar-los prosperar.  
 
Els socialistes veuen en la nova aliança una voluntat del PDeCAT de mantenir la cadira a qualsevol preu, ja que Esquerra i el PSC tenen models de ciutat completament diferents. 
 
Malgrat que els seus dies com alcalde s'acaben,  Fernández avisa que no donaran cap treva i que des del primer dia fiscalitzaran l'acció del nou govern des de la oposició. 
Assegura que lluitarà per tornar a guanyar les eleccions d'aquí a dos anys i tornar per la porta gran i no per la finestra en alusions als seus ex socis.