ERC i el PDeCat presenten el nou cartipàs de Palafrugell

 

ERC i el PDeCat estan presentant en aquests moments el cartipàs i programa de govern amb el que  dirigiran Palafrugell en els propers dos anys. Es tracta d'un cartipàs on hi ha la figura del regidor adjunt i que pretén visualitzar una forma de governar en equip i no pas en àrees estanques. 

Tal i com es va avançar la setmana passada Josep Piferrer serà l'alcalde i portarà la polèmica àrea de Cultura i Festes recolzat per la convergent Marta Baserba. Albert Gómez mantindrà les atribucions que tenia amb Juli Fernández i dirigirà l'IPEP i Comunicació, amb Albert Tané de regidor adjunt. Un edil que dirigirà Educació. 

L'altra àrea polèmica en el mandat PSC-CiU, la de la Policia Local ser la quedarà Xavier Joanama que també portarà Règim Interior i Agents Cívics recolzat per Pau Lladó. Precisament el republicà portarà Esports recolzat per Marta Baserba qui serà la titular de Joventut com en l'anterior mandat recolzada per Pau Lladó. 

Maite Frigola torna a l'executiu, aquest cop amb Participació, Cooperació i Gent Gran. Serveis Socials se la queda Roser Massegur i Igualtat i Habitatge Mònica Tuasté. 

ACTUALITZARÀ AMB MÉS INFORMACIÓ