ERC i PDeCAT presenten cartipàs i línies mestres pel futur govern

Esquerra Republicana i el PDeCAT de Palafrugell han presentat el que serà el llibre de família i les principals línies directrius pels propers dos anys i amb perspectiva de seguir junts una segona legislatura.
This text will be replaced
Intervenen: Josep Piferrer, portaveu d'ERC / Albert Gómez, portaveu del PDeCAT
 
Els futurs alcalde i primer tinent d'alcalde, Josep Piferrer i Albert Gómez, han anunciat que el seu govern situarà les entitats i les persones a l'epicentre de la política municipal, posant especial èmfasi en els serveis més bàsics de l'ajuntament. 
 
En un llistat de 50 accions principals per desplegar, destaquen projectes com la creació d'un gran parc urbà, l'impuls de carrils bici i vies verdes, la creació d'un consell de cultura o d'un parc per gossos o un pla de xoc de neteja, ja que la imatge deixada del municipi va ser un dels punts clau per presentar la moció de censura. 
 
Una de les novetats de la nova societat serà la creació de regidors adjunts, una feina que lluny de fiscalitzar l'acció dels edils busca treballar les àrees més complicades a quatre mans o aportar un plus de qualitat en algunes regidories.
 
PDeCAT i Esquerra estan d'acord en què malgrat el canvi de govern la transició s'ha de fer suaument per no alterar el treball del dia a dia. 
 
D'entre les regidories d'Esquerra, destaquen carteres com hisenda, educació, serveis socials o les polèmiques cultura i policia local. PDeCAT per la seva banda concentra àrees importants com l'IPEP, urbanisme, medi ambient o comunicació.